Politie onderzoekt reeks vernielingen in Hulst en St. Jansteen in Hulst en Sint Jansteen

10 juli 2019 14:40
Bron: Politie.nl

Afgelopen weekend werden zeker tien mensen slachtoffer van vernielingen van autoruiten in Hulst en Sint Jansteen. De politie waarschuwt extra alert te zijn en zoekt getuigen.

In de nachten van vrijdag 5 juli op zaterdag 6 juli en in de daaropvolgende nacht van zaterdag 6 juli op zondag 7 juli ontving de politie een reeks meldingen van vernielingen aan autoruiten. De auto’s stonden geparkeerd in:

  • Hulst: Zoutestraat, Dullaertstraat, Truffinoweg, Frans van Waesberghestraat en Godsplein;
  • St. Jansteen: Prins Hendrikstraat, Van Hovestraat en Eikenlaan.

Bijzonder

Een van de wijkagenten viel het nieuwe fenomeen in Hulst gelijk op: "Kennelijk zijn er lui, die er plezier in hebben om ruiten van auto’s te vernielen. Afgelopen weekend zijn zeker tien autoruiten vernield, voornamelijk zijruiten en enkele achterruiten. De auto's stonden langs de weg geparkeerd in diverse wijken. Een getuige vertelde ons dat de bestuurder van een zwarte personenauto - merk helaas onbekend - in Sint Jansteen een van de vernielingen pleegde."

Extra alert

De wijkagent vraagt mensen in Hulst en Sint Jansteen extra alert te zijn: "Ook zoeken we nog mensen, die meer over dit fenomeen weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld bij uw reactie zaaknummer 2019160725."