Hulst - Bestuurder denkt te ontkomen maar krijgt toch proces-verbaal

4 oktober 2016 15:29
Bron: Politie.nl

Een oplettende bewoonster meldde maandagavond omstreeks 23.30 uur een verdachte situatie in Hulst. Zij had al een paar keer dezelfde auto bij haar door de straat zien rijden en vertrouwde het zaakje niet. Ze gaf een omschrijving van de auto en agenten werden er door de meldkamer op uit gestuurd om eens te controleren waar de bestuurder zich mee bezig hield.

De agenten zijn in Hulst gaan rondkijken of ze het voertuig konden traceren. Op een gegeven moment zagen ze de auto rijden. De bestuurder wachtte niet op de politieagenten, maar ging er vandoor met hoge snelheid. De agenten zijn de auto korte tijd achterna gereden en hebben hem ook een stopteken gegeven, maar daar voldeed de bestuurder niet aan en de agenten verloren hem uit het zicht.

Even later zagen ze de auto toch weer. Gecrasht tegen een verkeersbord in de Liniestraat in Hulst. De bestuurder stond er wat verdwaasd bij, maar toen hij de politie weer zag komen, zette hij het op een lopen. Hij was echter nog net lang genoeg blijven staan voor de agenten om hem te herkennen. Kennelijk was de aanrijding nogal hard gegaan, want er stonden verschillende bewoners op straat die geschrokken waren van de klap. De auto is weggesleept door een takelbedrijf. 

Zeeland Hulst

  • 14a270eae9b5b4d8373b0e6b56f40764