Hulst, Sluis - Onder invloed

27 augustus 2018 10:09
Bron: Politie.nl

Zondagavond werden in Zeeuws Vlaanderen twee bestuurders betrapt op het rijden onder invloed. Van een bestuurder werd het rijbewijs ingevorderd, de ander kreeg een rijverbod.

Op de Dubbele Poort in Hulst werd rond 21.10 uur door een getuige gemeld dat er een dronken man op een motor reed, volgens de getuige ging dit niet geheel soepel daar meneer steeds van zijn motor viel. Agenten zijn naar de opgegeven plek gereden en confronteerde de 34-jarige motorrijder met hun bevindingen. Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij ruim drie keer teveel had gedronken. Toen de agenten de man, met een onbekende woonplaats, om zijn rijbewijs vroegen bleek dat de man geen rijbewijs had. Ook stond er voor hem nog een boete open van 246 euro. Die kon hij niet betalen dus is de man aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex.
Schade aan heg
In Sluis, in de St. Annastraat, werd rond 23.10 uur gemeld dat er een auto vast zat in een heggetje bij een woning. De auto kon er niet meer uit en dus moest een takelbedrijf gebeld worden om het voertuig weg te slepen. Agenten die ter plaatse kwamen hebben de bestuurder laten blazen. De automobilist, een 59-jarige man uit Sluis, bleek teveel gedronken te hebben. Hij kreeg een rijverbod van twee uur.

Zeeland Hulst

Aanhouding Alcohol
  • d55c1f17e5949a03e669d29e498a8a15