Middelburg - Agent in Middelburg opzettelijk aangereden

7 mei 2018 06:01
Bron: Politie.nl

Zaterdagavond rond 23.15 uur zagen agenten op de fiets een motorrijder over de Vlasmarkt in de richting van de Kromme Weele rijden. Aangezien motorfietsen daar niet mogen komen wilden de agenten de bestuurder aanspreken op zijn gedrag.

De bestuurder wilde kennelijk niet stoppen en gaf, toen hij een stopteken kreeg, vol gas en reed op een van de agenten af. De agent wist de bestuurder van zich af te duwen en kwam ten val op de straat. De motorrijder reed door. Hij doofde zijn verlichting en vluchtte. Via de Seisbinnenbrug, de Seisstraat, het Seisplein, Klein Vlaanderen en de Noordsingel ging hij er vandoor.

De agent raakte lichtgewond als gevolg van de opzettelijke aanrijding. Hij heeft aangifte gedaan. 
Onderzoek naar identiteit
Het onderzoek richt zich nu op de identiteit van de motorrijder. Er zijn en worden verschillende getuigen gehoord. Ook gaan camerabeelden uitgekeken worden omdat deze motorrijder daar vrijwel zeker op zal staan. Die beelden zullen vandaag verzameld worden door de politie. Een deel van het kenteken van de motor is bekend bij de agenten.

Mocht u informatie hebben over deze opzettelijke aanrijding, of u weet wie deze motorrijder is, dan wordt u verzocht die door te geven via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). U kunt zich ook melden op het politiebureau in Middelburg.

 

Zeeland Middelburg

Ongeval
  • 19d43c43326e046b29bdd150779e868d