Vier verdachten aangehouden na het binnenrijden tankstation in Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto: politie.nl

16 april 2019 11:18
Bron: Politie.nl

In de nacht van maandag op dinsdag 16 april reed een auto rond 02:00 uur door de pui van een tankstation. Dit gebeurde langs de A20 richting Rotterdam.

De inzittenden verlieten vervolgens de auto. De brandweer werd uit voorzorg in kennis gesteld, maar ter plaatste bleek er geen brand te zijn. Er werden aan de achterzijde van het tankstation twee personen aangetroffen en aangehouden. Twee andere verdachten zijn elders op het viaduct Laan van Avant-Garde aangehouden en meegenomen naar het bureau. Het betreffen vier mannen, in de leeftijd van 20, 21,23 jaar oud en allemaal afkomstig uit Gouda.

Bij de verdachten trof de politie lachgas aan en onderzoek moet uitwijzen of de verdachten daadwerkelijk lachgas hebben ingenomen. Ten tijde van het incident was een medewerker van het tankstation aanwezig. Er waren geen klanten aanwezig. Er is niemand gewond geraakt bij het incident. 

Getuigenoproep
Mochten u iets gezien of gehoord hebben, dan is informatie welkom bij de politie via 0900-8844. Tips kunnen ook anoniem worden doorgegeven via 0800-7000