Twee gewonden na vechtpartij Oostburg

26 april 2019 08:59
Bron: Politie.nl

In de Paulus Potterstraat in Oostburg zouden volgens een getuige twee dronken mannen aan het vechten zijn op donderdagavond omstreeks 23.00 uur. Ze zouden beiden gewond zijn. Eentje van hen zou er slecht aan toe zijn en op straat liggen.

Agenten zijn meteen ter plaatse gegaan en hebben eerste hulp verleend aan de man die buiten kennis op de grond lag. De andere man was aanspreekbaar. Er werd een traumahelikopter opgeroepen. De arts uit de traumahelikopter is met de man die buiten bewustzijn was in de ambulance naar het ziekenhuis gegaan. De andere man is ook met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Door de agenten is de woning, waar de vechtpartij mogelijk begonnen is, afgesloten en verzegeld omdat daar vrijdag onderzoek moet worden gedaan door de politie.

Aanleiding wordt onderzocht

Over de aanleiding van de vechtpartij is nog niets bekend. Beide betrokkenen konden vanwege hun medische toestand nog niet gehoord worden. Dat zal op een later moment gebeuren. Wel zijn door de aanwezige agenten twee getuigenverklaringen opgenomen.

De identiteit van de twee mannen is wel bekend. De man die buiten bewustzijn op straat lag betreft de bewoner van de woning aan de Paulus Potterstraat in Oostburg. De andere man is een 41-jarige man uit dezelfde woonplaats.