Amsterdam - Update vrouw (28) doodgeschoten nabij Maldenhof

17 november 2016 16:29
Bron: Politie.nl

De vrouw die vanochtend is beschoten en overleden, nabij het Maldenhof is 28 jaar oud. Het slachtoffer woonde in Amsterdam-Zuidoost en is moeder van een zesjarig kind. Ze is geen bekende van de politie. Haar familie is inmiddels in kennis gesteld van haar overlijden.

Het slachtoffer werd donderdagochtend 17 november rond 8.30 uur met haar fiets aangetroffen op een bruggetje in het verlengde van het Gaasperdammerpad nabij het Maldenhof  in Amsterdam Zuidoost. Een Team Grootschalige Opsporing heeft, onder supervisie van een officier van justitie van het parket Amsterdam, de zaak in onderzoek. Forensisch specialisten deden vandaag uitgebreid onderzoek op het plaats delict. Het onderzoek is in volle gang en de rechercheurs zijn op zoek naar getuigen die iets van het schieten hebben gezien. Bellen kan via 0900-8844 of  anoniem via 0800-7000. Beelden uploaden kan via de link onderaan dit bericht.

 

Hieronder het persbericht dat op vanochtend www.politie.nl is geplaatst.

Vrouw overleden in Amsterdam-Zuidoost

Laatste update:

17-11-2016 | 10:21

Amsterdam - Donderdagmorgen 17 november is een vrouw overleden kort nadat zij vermoedelijk is neergeschoten nabij het Maldenhof in Amsterdam Zuidoost.

Om even voor 8.30 uur kwam er bij de meldkamer een bericht binnen dat een gewonde vrouw lag op een fietserbrug nabij het Maldenhof. Toen hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek dat  zij zwaargewond was. Ook kwamen toen meldingen binnen dat er in deze buurt geschoten zou zijn. De vrouw is nog gereanimeerd, maar ter plekke overleden. Nader onderzoek aan haar verwondingen moet uitwijzen of zij slachtoffer is geworden van een schietincident of toch op andere wijze om het leven is gekomen.

Onderzoek

De forensische recherche doet uitgebreid onderzoek op de plek waar zij werd aangetroffen. Ook speurhonden en de politiehelikopter zijn ingezet om de omgeving af te speuren naar mogelijke daders.

Heeft u informatie?

Was u getuige of heeft u mogelijk beeldmateriaal (bijvoorbeeld van beveiligingscamera?s) gemaakt waarop relevante informatie is te zien? Meld het bij de politie. Dat kan via 0900-8844 of  anoniem via 0800-7000. Beelden uploaden kan via de link onderaan dit bericht.

 

Heeft u meer informatie?

Laat het ons weten via het tipformulier.

 

Zeeland 'S-Heer Hendrikskinderen

  • 88413c9f598ac4350161a46f26a2ffe4