Bavel / Breda - Dronken automobilist verdacht van huiselijk geweld

23 december 2016 16:29
Bron: Politie.nl

Een 45-jarige man uit Bavel is vrijdag 23 december 2016 omstreeks 08.25 uur in zijn woning door de politie aangehouden op de verdenking van huiselijk geweld. Hij zou zijn 36-jarige vrouw mishandeld en bedreigd hebben. Twee uur eerder was hij door de politie op de St. Ignatiusstraat betrapt op het rijden onder invloed in een auto. Hij is vastgezet.

Zeeland-West-Brabant
Agenten zagen omstreeks 06.25 uur dat de verdachte met een zijn auto slingerend over de St. Ignatiusstraat reed en af toe daarbij de stoeprand raakte. Hij werd aan de kant gezet. Hij blies 670 ugl. Zijn rijbewijs is ingevorderd. 
Melding
Rond 08.00 uur kwam een melding dat in Bavel in een woning een man zijn vrouw had mishandeld. Hij zou haar met gebalde vuisten en met een stok geslagen hebben. Ook zou hij haar keel hebben dicht geknepen. Hierna was zij het huis uit gevlucht en had bij een huis in de omgeving aangebeld.  Hun kinderen waren erg overstuur. Het slachtoffer had een betraand gezicht en aan de rechterzijde van haar hals een ?verse? bloeduitstorting. . Ze wilde geen aangifte doen. Vanwege de ernst van het feit werd de verdachte toch aangehouden. Het gaat om dezelfde man die eerder vannacht werd betrapt op het rijden onder invloed. De politie onderzoekt of een huisverbod opgelegd moet worden.   

Zeeland 'S-Heer Hendrikskinderen

  • 32f45fb456eda2c0c9d7fefc04293a87