Den Haag - Politie houdt verdachte aan voor steekincident in woning

18 februari 2018 05:02
Bron: Politie.nl

De politie hield op zaterdag 17 februari een 34- jarige man aan in een woning aan de Soestdijksekade in Den Haag. Deze man wordt verdacht van de betrokkenheid van een ernstig steekincident. Daarbij raakte een 29- jarige bewoonster ernstig gewond. De politie onderzoekt het incident en roept getuigen op om zich te melden.

Omstreeks 02:40 uur kreeg de politie een melding van een steekincident in een woning aan de Soestdijksekade. Agenten gingen direct ter plaatse. In de woning troffen zij een zwaar gewonde vrouw en een man aan. Deze man werd aangehouden. De vrouw is naar het ziekenhuis vervoerd en had meerdere steekwonden. De twee jonge kinderen die in de woning aanwezig bleken te zijn, werden in goede gezondheid overgedragen aan de jeugdhulpverlening. Inmiddels is het slachtoffer aanspreekbaar maar verblijft nog steeds in een ziekenhuis. 
Getuigeoproep
Vermoedelijk ligt de oorzaak van de steekpartij in de relationele sfeer maar de aanleiding is nog onduidelijk. De recherche onderzoekt de zaak en is nog op zoek naar getuigen. Hoewel de recherche al meerdere getuigen gehoord heeft, wil de recherche graag spreken met mensen die iets hebben gehoord of hebben gezien en die nog geen verklaring hebben afgelegd. Heeft u meer informatie over deze steekpartij, neem dan contact op met de recherche van het politiebureau Zuiderpark via 0900-8844. Liever anoniem, dan via M 0800-7000.