Sluiskil - Politie zoekt getuigen ongeval Koegorsstraat

12 oktober 2018 17:55
Bron: Politie.nl

Woensdagmorgen ontstond op de Koegorsstraat een ernstige aanrijding tussen een auto en een bromfiets. De automobilist is aangehouden en zit nog vast. De politie zoekt nog extra getuigen.

Het ongeluk gebeurde rond 7.30 uur. De auto werd bestuurd door een 20-jarige man uit het Roemeense Botosani. Hij reed richting Westdorpe. De bromfiets werd bestuurd door een jongen (16) uit Axel en reed in tegenovergestelde richting. Tijdens het politieonderzoek is vastgesteld dat de automobilist met hoge snelheid over deze weg reed. Ter plaatse geldt een maximum snelheid van 60 kilometer per uur. Er ontstond een aanrijding tussen beide voertuigen. De bromfietser werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij liep blijvend letsel op.
In bewaring stelling
De bestuurder van de auto werd aangehouden. Uit onderzoek bleek dat hij geen alcohol had gedronken. Hij werd voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Hij is de afgelopen dagen verhoord. Deze jongeman is vrijdag aan de rechter commissaris voorgeleid. De officier van justitie vroeg om een in bewaring stelling. De rechter heeft deze voor veertien dagen toegekend.
Kunt u meer vertellen over het ernstige ongeval?
De politie is nog volop met het onderzoek bezig en zoekt nog getuigen, die deze auto - een klein zwart model Suzuki - woensdagmorgen hebben zien rijden en iets over zijn rijgedrag of andere omstandigheden kunnen vertellen. Mensen die al gehoord zijn, hoeven uiteraard niet meer te reageren. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld bij uw reactie zaaknummer 2018238340.