Terneuzen - Tankstation Terneuzen overvallen

8 februari 2019 14:03
Bron: Politie.nl

Donderdagavond kreeg een medewerkster van het tankstation aan de Kennedylaan in Terneuzen de schrik van haar leven. Rond 20.45 uur stond zij ineens oog in oog met een overvalster. De vrouw bedreigde de medewerkster met een mes en eiste geld en sigaretten. Daarna vertrok de overvalster via de achterzijde van het tankstation en liep vermoedelijk in de richting van het centrum van Terneuzen. Na de overval is de politie gebeld.

De medewerkster is vreselijk geschrokken van het voorval. Ondanks de schrik kon zij aan de agenten die ter plaatse kwamen nog wel een signalement geven van de vrouw die haar had bedreigd. Het betrof een vrouw van ongeveer 1.65 meter met een fors postuur. Ze droeg een blauw gekleurd trainingsjack met rode of roze details. De vrouw droeg een masker zodat haar gezicht niet zichtbaar was en ze sprak met een buitenlands accent. Van de overval zijn camerabeelden gemaakt, die zullen worden meegenomen in het politieonderzoek dat is gestart.
Signalement
Het signalement van de overvalster is doorgegeven aan alle politiemensen in de buurt en zij zijn gaan uitkijken naar de vrouw. Ook een hondengeleider is naar de plaats van het misdrijf gekomen. Helaas is de overvalster niet aangetroffen. Door de politie is via Twitter en Burgernet gevraagd aan burgers om mee uit te kijken naar de overvalster. Eén getuige meldde zich bij de politie, van hem is een verklaring opgenomen.
Getuigenoproep
Bent u getuige geweest van deze overval, of weet u iets meer van de zaak; dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Als u wel informatie hebt, maar u wilt die niet met de politie delen, dan kunt u uw informatie via Meld Misdaad Anoniem kwijt. Deze organisatie is te bereiken via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch (0800-7000). U hoeft dan geen gegevens van uzelf te vermelden. Wanneer u contact opneemt vermeld dan alstublieft zaaknummer: 2019-030619. Ook wanneer u in de omgeving van het tankstation woont en u hebt mogelijk camerabeelden die in verband kunnen staan met dit incident wordt u verzocht contact op te nemen met de politie.

Zeeland Terneuzen

Beroving Overval
  • 3a28842d76eece427393fb8881304299