Medewerkers ontredderd na overval pizzeria in Terneuzen

12 juni 2019 11:44
Bron: Politie.nl

Dinsdagavond omstreeks 22.20 uur waren vier medewerkers van een afhaalpizzeria in de Axelsestraat in Terneuzen de zaak aan het opruimen. Er waren geen klanten meer in de zaak en dus kon er worden schoongemaakt, de kas kon worden opgemaakt en de bezorgscooters konden de schuur in. Helaas werd dit rustige tafereel ernstig verstoord door twee overvallers die ineens bij de zaak stonden.

Zij bedreigden de medewerkers van de pizzeria. Die moesten geld afgeven onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Hierna renden de twee overvallers weg, de medewerkers ontredderd achterlatend.

PD afgezet met lint

Een getuige die de situatie had gezien had intussen de politie gebeld en aangegeven dat er mogelijk een overval gaande was. Agenten waren snel ter plaatse en een onderzoek startte. De medewerkers zijn uit de zaak gehaald en er werd een ‘plaats delict’ afgezet door de politie. Door de politie werd een zoekactie opgezet om de twee daders van de overval te kunnen vinden. De recherche heeft sporenonderzoek gedaan en er zijn verklaringen opgenomen van de getuige en de betrokkenen.

Signalementen

Er is nog niemand aangehouden. Van de daders zijn wel signalementen bekend. Het ging om twee mannen die vermoedelijk nog niet boven de 20 jaar oud waren. Man 1 had een mollig postuur en een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij droeg een hoodie en had de capuchon over zijn hoofd getrokken. Man 2 had eveneens een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij had een slank postuur.

Deel uw informatie

Uiteraard zijn we op zoek naar deze twee mannen. Bent u getuige geweest van de overval, of slaat u aan op het signalement van de twee? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via Whatsapp (06-12207006). Als u liever niet met de politie praat en toch (anoniem) uw informatie wilt doorgeven, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem. Zij zijn bereikbaar via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch (0800-7000).