Getuigen gezocht na mogelijke brandstichting Terneuzen

10 september 2019 10:31
Bron: Politie.nl

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets meer hebben gezien dat verband kan houden met de brand in het leegstaande schoolgebouw aan de Merwedelaan in Terneuzen.

De brand ontstond rond 12.45 uur. Uit eerste bevindingen blijkt dat er mogelijk sprake is van brandstichting. De politie onderzoekt het ontstaan van de brand. Maandag hebben agenten al buurtonderzoek gedaan en zijn van diverse buurtbewoners verklaringen opgenomen. Beeldmateriaal dat door brandonderzoekers van de Veiligheidsregio Zeeland is gemaakt zal gebruikt worden door de politie om het politieonderzoek te ondersteunen.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen. Misschien hebt u iets gezien of gehoord dat de politie kan helpen bij het onderzoek naar de brand? Denk dan aan verdachte situaties, verdachte personen of voertuigen. Hebt u meer info? Laat het ons dan weten. Dat kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Geef bij uw contact graag het registratienummer van deze zaak door: 2019-216597.

Wanneer u wel informatie hebt, maar liever niet met de politie praat, dan kunt u via de website of telefonisch contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem. U kunt gegarandeerd anoniem uw informatie kwijt via www.meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000.