Terneuzen - Politie doet onderzoek na vondst bewusteloze man op straat

25 maart 2018 06:00
Bron: Politie.nl

De recherche stelt een onderzoek in na de vondst van een bewusteloze 41-jarige Utrechtenaar. De man werd zaterdag 24 maart even na middernacht aangetroffen op de Churchilllaan vlakbij een hotel. Het is onduidelijk wat het slachtoffer is overkomen. Hij ligt op dit moment buiten bewustzijn in het ziekenhuis. Zijn toestand is zorgwekkend.

Zeeland-West-Brabant
De man is die avond samen met een familielid uit geweest in Terneuzen. Hoe de man gewond is geraakt is niet duidelijk. De politie sluit een misdrijf niet uit, daarom onderzoekt de recherche de zaak.
Reconstructie
Rechercheurs proberen duidelijk te krijgen wat de man en zijn familielid, eveneens een man, voor middernacht gedaan hebben en waar ze geweest zijn. Zo komt de politie graag in contact met de bestuurder en inzittenden van een auto die kort voordat de man gevonden werd bij hem gezien zijn. Ze zouden kort gestopt zijn en er zou een persoon bij ze ingestapt zijn.

 
Bruiloft
Ook zouden de twee mannen als niet-uitgenodigde ‘gasten’ op een huwelijksfeest in het Hampshire Hotel zijn geweest. Was u op dat feest en heeft u informatie, neem dan contact op met de politie.
Getuigen
Of heeft u iets gezien in de omgeving van de Churchilllaan rond middernacht in de nacht van vrijdag 23 maart op zaterdag 24 maart? Of bent u de mannen ergens in de stad tegen gekomen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

 

BVH 2018066599

Zeeland Terneuzen

  • 4d707c810c65c699b17a85d4bba66c7c