Vlissingen - Man beroofd van scooter

7 mei 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Zondagochtend omstreeks 05.00 uur reed een 62-jarige Vlissinger op zijn scooter door de Coosje Buskenstraat. Ineens werd de man uit het niets tegen zijn rug getrapt en viel hij van zijn vervoermiddel. De man zag dat twee jongens er vandoor gingen met zijn scooter.

Op dat moment reed juist een politieauto de straat in. De man wenkte de agenten en wees naar de twee jongens die er met zijn scooter vandoor waren gegaan. De jongens zetten het op een lopen toen zij zagen dat de politie eraan kwam. Ze renden de Walstraat in waar toevallig net twee agenten op de fiets ook in reden. Eén van de jongens is aangehouden op verdenking van diefstal van de scooter en de mishandeling van de Vlissinger. De ander kon ontkomen, maar de politie heeft een vermoeden wie hij is.

De aangehouden verdachte betreft een 26-jarige man uit Vlissingen. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij vandaag verder wordt gehoord over het feit. De 62-jarige man heeft aangifte gedaan. Hij heeft lichte verwondingen opgelopen als gevolg van de val op straat en de trap in zijn rug.