Westdorpe - Verwarde man aangetroffen in weiland

8 februari 2019 14:10
Bron: Politie.nl

Momenteel doet de politie onderzoek in een weiland nabij de Vissersverkorting in Westdorpe. Vanmorgen werd door een voorbijganger gemeld dat er een auto midden in het weiland stond met geopende deuren en ramen. De getuige had personen zien wegrennen bij de auto. Op basis van deze verdachte situatie zijn agenten ter plaatse poolshoogte gaan nemen.

Zij troffen de auto, een grijze Ford C-max met een Belgisch kenteken, midden in het weiland aan. Naast de auto stond een in verwarde toestand verkerende man, afkomstig uit Moerbeke (B). Hij is overgebracht naar het ziekenhuis voor medisch onderzoek. Door rechercheurs wordt geprobeerd een verklaring van de man af te nemen, maar in verband met zijn verwarde toestand is dat nog niet direct mogelijk.
Vragen van politie
Omdat er nog maar heel weinig informatie bij de politie bekend is, en wij wel graag meer informatie willen hebben, worden eventuele getuigen verzocht zich te melden bij de politie. Dit kan via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Als u liever niet met de politie praat dan kunt u uw informatie ook doorgeven aan Meld Misdaad Anoniem. Zij zijn te berieken via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of via telefoonnummer 0800-7000.

Wat we willen weten is:
- wie heeft de grijze Ford C-max met Belgisch kenteken gezien in de ochtend van vrijdag 7 februari 2019 voor  08.15 uur?
- Wie kan de politie meer vertellen over de inzittenden van de auto?
- Wie heeft er iets gezien dat verband kan houden met deze melding?
Vermeld bij het contact graag registratienummer 2019-031085.

De auto waarbij de man is aangetroffen wordt weggesleept door een takelbedrijf ten behoeve van het forensisch onderzoek wat gepleegd gaat worden. Op de plaats waar de auto is aangetroffen wordt forensisch en technisch onderzoek gedaan door medewerkers van het team Forensische Opsporing.

Zeeland Westdorpe

  • f4c93df907601a408afc7b801fee4405