Ridderkerk en Barendrecht - Aanhouding fietsendieven leidt tot vondst gestolen fietsen

23 december 2016 13:16
Bron: Politie.nl

Woensdag 21 en donderdag 22 december hebben politieagenten in totaal drie fietsendieven opgepakt. Daarmee vonden ze ook nog eens tientallen gestolen fietsen terug. De mannen uit Barendrecht en Ridderkerk zitten vast.

Woensdag hielden agenten na onderzoek een 30-jarige man uit Ridderkerk aan die meerdere fietsendiefstallen op zijn naam had staan. Hij bood de fietsen na het stelen aan op internet. In een garagebox aan de Prinses Margrietstraat vond de politie 11 gestolen fietsen terug waarvan sommige nog op internet stonden.
Ook donderdag leidde een onderzoek naar fietsendieven tot arrestaties. Een 44-jarige man uit Barendrecht en een 34-jarige man uit Winschoten kregen die dag bezoek van de politie. De mannen werden aangehouden op de Cantatelaan in Barendrecht. Ook worden verantwoordelijk worden gehouden voor het stelen van meerdere tweewielers.
Doe altijd aangifte!
Is uw fiets gestolen? Doe dan altijd aangifte. Als de politie een fietsendief aanhoudt, blijkt vaak dat deze meerdere fietsen heeft gestolen. Aangifte doen heeft ook het voordeel dat de politie een beeld krijgt van locaties waar fietsen worden gestolen. Op die plekken houdt de politie dan een extra oogje in het zeil. Aangifte doen kan online of op het bureau.
Kijk voor meer informatie op:
https://www.politie.nl/themas/diefstal-fiets.html

Zuid-Holland Barendrecht

  • 6a2e95d51f33b7e6d98e6675111c0b77