Bodegraven - Twee inbrekers aangehouden voor inbraak in telefoonwinkel

30 januari 2019 10:36
Bron: Politie.nl

Agenten van het politieteam Alphen aan den Rijn hebben woensdagochtend 30 januari twee verdachten aangehouden voor een inbraak in een telefoonwinkel aan de Tjalk.

Rond 01:00 uur zagen agenten op de Tjalk een auto rijden waarvan de nummerplaten waren afgeplakt. Omdat de auto een stopteken negeerde werd een achtervolging ingezet. Deze verliep via de N11 en eindigde uiteindelijk op de Zinkeling in Boskoop. Drie of vier personen probeerden vervolgens weg te vluchten. De agenten wisten twee van de inzittenden aan te houden, naar de andere verdachte(n) is de politie nog op zoek.

Even later blijkt dat er rond hetzelfde tijdstip is ingebroken bij een telefoonwinkel op de Tjalk. Een deel van de gestolen goederen werd aangetroffen in de auto van de verdachten
Getuigen gezocht
De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van dit incident en waar de politie nog niet mee heeft gesproken. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
Inbraak voorkomen
Wilt u meer weten over hoe een inbraak voorkomen kan worden, en wat u moet doen als er bij u is ingebroken? Lees er meer over op: https://www.politie.nl/themas/woninginbraak.html