Inbraak edelsmid Delft bij Team West in Den Haag

Foto: politie.nl

2 juli 2019 16:01
Bron: Politie.nl

Vanavond wordt in de uitzending van Team West uw aandacht gevraagd voor de inbraak bij een edelsmid aan de Hippolytusbuurt in Delft. In de nacht van maandag op dinsdag 28 mei braken twee mannen in bij dit bedrijfspand. Ze gaan er vandoor met sieraden uit diverse vitrines. Hun activiteiten werden vastgelegd door de bewakingscamera’s. Een van de verdachten is inmiddels aangehouden, de recherche hoopt dat de tweede verdachte wordt herkend door het tonen van de camerabeelden.

Verder is er aandacht voor de volgende zaken: 

Update geweldsincidenten | Delft
Vanaf april tot en met oktober vorig jaar vonden er in Delft verschillende geweldsincidenten plaats en zijn verschillende middenstanders het doelwit geweest van aanslagen. In de uitzending worden alle zaken nog eens op een rij gezet. 

Diefstal speelgoedauto | Wassenaar
Op vrijdag 10 juni komt een man het Shell tankstation aan de Rijksstraatweg binnen. Hij pakt een elektrische speelgoedauto op die daar als verkoopmodel staat uitgestald en loopt er zonder te betalen mee weg. De auto heeft een waarde van ruim 200 euro.

Gewapende overval McDonald’s (herhaling) | Leidschendam
Op zondagavond 19 mei overvalt een man het filiaal van McDonald’s in winkelcentrum Leidschenhage. Hij bedreigt het personeel met een vuurwapen, maar rent daarna de zaak uit en verdwijnt zonder buit. Deze zaak werd eerder op 28 mei j.l. uitgezonden.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West.. Herhaling op ieder uur.
Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.