Wijkagent in wijkpost Voordijkshoorn in Delft

Foto: politie.nl

7 december 2020 10:14
Bron: Politie.nl

Remy Hartog, wijkagent van Voordijkshoorn, maakt sinds kort gebruik van een wijkpost aan de Van Adrichemstraat 277 in Delft. De wijkpost zit in het bijgebouw van de Eendracht. Het Apostolisch genootschap heeft dit bijgebouw ter beschikking gesteld aan de politie en andere instanties uit de wijk, zoals “Delft voor Elkaar”. Het Apostolisch genootschap wil op deze manier een bijdrage leveren aan de wijk.

Het spreekuur van wijkagent Remy is iedere dinsdag tussen 10:00 uur en 12:00 uur en op afspraak. Verder houdt wijkagent Remy nog  een tweede spreekuur op een wisselende dag. Wijkagent Remy werkt regelmatig op deze locatie. Ziet u de politievlag buiten staan? Dan is er een wijkagent aanwezig. Loop dan gerust naar binnen als u een vraag heeft. Wilt u een afspraak met een wijkagent Remy maken? Bel dan met 0900-8844. 

Sociale media
U kunt Remy Hartog volgen op Instagram wijkagent.remy en op Twitter @pol_Hartog óf volg politiebureau Delft op de sociale media voor de laatste nieuwtjes, preventieberichten en informatie over het politiewerk in Delft.