Delft - Inbraak bij groothandel, politie zoekt getuigen

22 januari 2018 05:00
Bron: Politie.nl

Inbrekers hebben in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 januari bij een inbraak in een groothandel aan de Kleveringweg een grote hoeveelheid sigaretten buitgemaakt. De politie zoekt getuigen.

Politieagenten kregen rond 02.40 uur een inbraakmelding bij de groothandel. Na onderzoek in het pand bleek dat er inderdaad was ingebroken en dat er bij de diefstal een grote hoeveelheid sigaretten was gestolen. Forensische Opsporing deed in het pand en buiten op het terrein een uitgebreid sporenonderzoek. In het water dat grenst aan het bedrijf en het Hertenkamp troffen agenten twee bootjes aan. Deze zijn door de brandweerkraan uit het water gehaald en door de politie in beslag genomen voor sporenonderzoek.
Tips? Bel de politie
Heeft u in de omgeving van de Kleveringweg of in het Hertenkamp iets verdachts gezien rond het tijdstip van de inbraak? Is u in de dagen hiervoor iets bijzonders in deze omgeving opgevallen, of heeft u andere informatie? De recherche komt graag met u in contact via 0900 8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.