Dordrecht - Verdachte mishandeling Dordrecht aangehouden

4 april 2018 06:00
Bron: Politie.nl

De politie heeft gisteravond een verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de bedreiging en mishandeling van twee mannen aan de Schenkeldijk en Smitsweg in Dordrecht afgelopen weekend. De aangehouden verdachte is 14 jaar en komt uit Dordrecht. De jongen zit vast.

De slachtoffers hadden allebei een afspraak gemaakt via een datingapp. Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag in elkaar geslagen op de Smitsweg. De andere man werd de nacht erna achterna gezeten en bijna mishandeld op de Schenkeldijk. 
De politie gaat er van uit dat de verdachte deel uitmaakt van een grotere groep en verwacht meer aanhoudingen. Het onderzoek zit nog in de beginfase. Alle facetten, zo ook de totstandkoming van de contacten en inhoud daarvan, maken deel uit van het onderzoek.
Heeft u informatie?
Het is mogelijk dat er al eerder mensen slachtoffer zijn geworden van soortgelijk geweld. Is een dergelijk voorval u ook overkomen? Of heeft u informatie over de incidenten van afgelopen weekend? Meld u dat dan via 0900-8844. Het team van Roze in Blauw, aanspreekpunt voor lesbiënnes, homo’s, biseksuelen en transgenders (LHBT) binnen én buiten de politie, is bereikbaar voor uw informatie, op telefoonnummer 0800-7444477 (24/7 bereikbaar). U kunt ook onderstaand tipformulier invullen.