Gouda - Twee verdachten van poging woninginbraak aangehouden

4 september 2018 16:20
Bron: Politie.nl

De politie hield dinsdagmorgen 4 september twee Gouwenaren van 17 en 19 jaar aan in hun woningen op verdenking van poging inbraak in een woning aan de Van der Palmstraat op zondagavond 29 juli.

De politie kreeg die avond een melding van een getuige die gerommel bij de woning hoorde. In de achtertuin zag de melder twee jongens staan die probeerden in te breken. De politie werd direct gebeld. Die avond werden de jongens niet meer aangetroffen. Camerabeelden leidden uiteindelijk naar de twee verdachten. De jongens zijn bekenden van de politie op het gebied van inbraken.

Camera in Beeld

Camerabeelden helpen de politie bij het oplossen van inbraken, overvallen en andere misdrijven. Heeft u een of meer camera's om of aan uw woning of bedrijfspand hangen? Laat het ons weten. Hoe beter wij in kaart hebben waar er in uw buurt camera's hangen, hoe sneller wij misdrijven kunnen oplossen. Wij kijken dus niet live mee met uw camera's, maar inventariseren alleen waar deze hangen. Zo beschermt uw camera niet alleen uw eigen bezit, maar helpt u tegelijkertijd uw buurt veiliger te maken. U kunt uw camera('s) aanmelden via www.politie.nl/cib of via de wijkagent.