Den Haag - Overval supermarkt Gouda in Team West

12 februari 2019 13:10
Bron: Politie.nl

Op 20 december 2018 rond sluitingstijd overvalt een gewapende man een supermarkt aan de Thorbeckelaan in Gouda. Hij bedreigt het personeel met een vuurwapen en gaat er met een groot geldbedrag vandoor. De dag ervoor had de verdachte ook geprobeerd heeft de winkel te overvallen. Dit is toen niet gelukt omdat een medewerkster de deur niet opende. Er worden camerabeelden getoond. De volgende zaken komen ook aan bod:

Woninginbraak Circusplein | Den Haag
Op 12 december 2018 ontdekt de bewoonster van het Circusplein in Den Haag dat er in haar appartement is ingebroken. Toen ze thuis kwam stond de voordeur open en bleek dat de kluis in het kantoor leeggehaald was. Dieven gingen er vandoor met een groot geldbedrag en sieraden. Er worden camerabeelden getoond.
Zedenzaak Vondellaan | Leiden
In de nacht van zaterdag 23 juni 2018 op zondag 24 juni 2018 heeft er een ernstig zedendelict plaatsgevonden achter de bushalte aan de Vondellaan met de kruising van de Gerardus Brandtstraat. Het slachtoffer werd belaagd door een man die haar kort daarvoor aansprak. Door hard te schreeuwen en zich te verzetten ging de dader er vandoor. Er wordt een getuigenoproep gedaan.
Overval tankstation Vreeswijkstraat | Den Haag
Op 4 november overvalt een gewapende man een tankstation aan de Vreeswijkstraat in Den Haag. Hij bedreigt het personeel met een mes en neemt over de toonbank heen een geldbedrag weg uit de kassa. Er worden camerabeelden getoond. Opsporing Verzocht besteedt vanavond ook aandacht aan dit onderzoek.
WhatsApp tiplijn
De Whatsapp tiplijn is te bereiken via 06- 1000 0012.

Team West iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Daarna wordt het programma elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald. Opsporing Verzocht vanavond op NPO1 om 20.30 uur en wordt op woensdag rond 12.00 uur herhaald.