Getuigenoproep dode vrouw Erasmusweg in Team West in Den Haag

Foto: politie.nl

28 mei 2019 16:30
Bron: Politie.nl

In de uitzending van vanavond wordt aandacht gevraagd voor het misdrijf waarbij op woensdagochtend 8 mei een 91-jarige vrouw levenloos werd aangetroffen in haar woning aan de Erasmusweg in Den Haag. Uit het onderzoek is gebleken dat er sieraden zijn verdwenen. Foto’s van deze sieraden worden getoond.

Verder aandacht voor de volgende zaken:

Gewapende overval Mac Donald’s | Leidschendam
Op zondagavond 19 mei overvalt een man het filiaal van Mac Donald’s in winkelcentrum Leidschenhage. Hij bedreigt het personeel met een vuurwapen, maar rent daarna de zaak uit en verdwijnt zonder buit.

Inbraak supermarkt van Zeggelenlaan | Den Haag
In de vroege ochtend van zondag 7 april slaat een man de ruit van de supermarkt in en klimt naar binnen. Op camerabeelden is te zien dat hij meteen op zijn doel afgaat en pakjes sigaretten in een bigshopper laadt.

Autobranden | Gouda
In verband met de vele autobranden in Gouda sinds het begin van deze maand, wordt er extra gesurveilleerd in de nachtelijke uren. De burgemeester van Gouda heeft besloten dat er tussen 22.30 uur en 04.00 uur preventief gefouilleerd mag worden in de vijf wijken waar de branden plaats vonden. Er wordt een getuigenoproep gedaan om onder andere camerabeelden te delen en verdachte situaties te melden.

Phishing | Den Haag - Overijssel
Op woensdag 3 oktober lukte het een onbekend persoon om via een nepmail ruim 10.000 euro van een rekening te halen van een inwoner uit Overijssel. Uit onderzoek blijkt dat er meerdere keren is gepind met de pinpas van het slachtoffer bij verschillende pinautomaten en een casino in Den Haag. Er worden camerabeelden getoond van de verdachte pinner.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Herhaling op ieder uur.
Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.