Schietincident Schalk Burgerstraat in Team West en Opsporing Verzocht in Den Haag

Foto: politie.nl

3 september 2019 16:26
Bron: Politie.nl

Op woensdag 31 juli werd na een ruzie rond 18.20 uur een 25-jarige man uit Den Haag beschoten op de Schalk Burgerstraat door een nog onbekende man. Hierna is de schutter weggerend in de richting van wijkpark Transvaal. In de uitzending van Team West en Opsporing Verzocht worden camerabeelden van de verdachte getoond.

Verder aandacht voor de volgende zaken:

Afpersing 15 jarige jongen | Gouda
Op dinsdag 7 mei werd rond 20.15 uur een 15-jarige jongen op de Ridder van Catsweg aangesproken door twee mannen. De jongen werd gedwongen om mee te gaan naar winkelcentrum Bloemendaal om daar al het geld wat op zijn rekening stond af te geven. In Team West beelden en signalementen van de twee mannen.

Woninginbraak Breitnerlaan | Den Haag
In de nacht van 9 op 10 mei is er ingebroken in een woning aan de Breitnerlaan in Den Haag. Terwijl de bewoonster lag te slapen werden onder andere sieraden, contant geld en verschillende bankpassen meegenomen. Met deze passen zijn er meerdere pogingen gedaan om in totaal 12.000 euro bij geldautomaten en tankstations in Den Haag op te nemen. Uiteindelijk is er 2.000 euro buit gemaakt. In Team West duidelijke beelden van de twee verdachten.

Diefstal laptoptas | Den Haag
Bij een tramhalte nabij treinstation Hollands Spoor werd op vrijdag 29 maart rond 08.30 uur een slachtoffer gespot door een man en een vrouw. De man weet het slachtoffer af te leiden van zijn bagage en de vrouw gaat er vervolgens vandoor met zijn laptoptas. Duidelijke beelden worden getoond in Team West.

Phising fraude | Gouda
In februari werd er door een ondernemer uit Gouda aangifte gedaan van phising fraude. Het slachtoffer kreeg een zogenaamde mail van zijn bank om zijn bankpas op te sturen. Naderhand bleek er voor ruim 12.000 euro van zijn rekening te zijn opgenomen in een casino in hotel Tiel in Tiel. Er worden beelden getoond van de verdachte in Team West.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Herhaling op ieder uur. 
Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.

Opsporing Verzocht: dinsdag om 20.35 uur op NPO1. Herhaling op woensdag rond 12.00 uur op NPO2.