7 mensen naar ziekenhuis na brand Naaldwijk

12 mei 2019 07:20
Bron: Alarmeringen.nl/ANP

Bij een brand in een woning in Naaldwijk zijn meerdere mensen gewond geraakt. Ook moesten enkele mensen uit hun huis worden gered, meldt de brandweer.

Zeven mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht omdat ze rook hadden ingeademd. Ter plaatse zijn acht anderen eveneens vanwege het inademen van rook nagekeken.

De brand woedde in de nacht van zaterdag op zondag in een pand aan de Molenstraat, een winkelstraat in het centrum van het dorp. Op de begane grond zit een pizzeria. Waar de brand is ontstaan, is nog niet duidelijk. De omliggende woningen zijn door de brandweer ontruimd. De brand is uit en de schade aan het pand groot.

De brandweer zette groot materieel in, waaronder een half dozijn tankautospuiten en twee hoogwerkers. Korpsen uit onder meer Honselerdijk, Wateringen, De Lier en Monster verleenden assitentie.

Op het moment dat de brand woedde, was er veel uitgaanspubliek aanwezig. Daardoor was de situatie enigszins onoverzichtelijk. De brandweer controleert de woningen om te bepalen wie terug naar huis kan. Voor degenen die niet terug mogen, wordt opvang geregeld.

Laatste update: 12 mei 2019 08:52

Zuid-Holland Haaglanden Brand
  • 76be8a4b0624b8fea287c0d093e4010d