Hellevoetsluis - Politie zoekt gewapende overvaller hotel Hellevoetsluis

18 december 2016 23:49
Bron: Politie.nl

Zondag rond 22.00 uur overviel een gewapende man een hotel aan de Nieuwe Zeedijk in Hellevoetsluis. Hij bedreigde twee medewerkers met iets dat op een vuurwapen leek en eiste geld. Daarna is hij er met onbekende buit vandoor gegaan. De personeelsleden zijn enorm geschrokken, maar raakten niet gewond.

De medewerkers waarschuwden meteen na de overval de politie. Die startte een onderzoek in de omgeving, maar trof de dader niet meer aan. Volgens de slachtoffers gaat het om een man van 1.70-1.75m lang, tussen de 40 en 50 jaar oud en met een smal postuur. Hij had bruine ogen en bruine krullen onder een bivakmuts en droeg een zwarte motorjas met zilvergrijze strepen aan de zijkant. Hij sprak met een Belgisch accent, en later ook in een andere taal, mogelijk Oost-Europees.
De politie zet het onderzoekt voort.
Meer informatie?
Mensen die iets is opgevallen op of rond het tijdstip van de overval, die het signalement herkennen of meer informatie hebben die kan bijdragen aan het onderzoek, worden gevraagd contact op te nemen via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of met behulp van het onderstaande tipformulier.