Hillegom - Politie zoekt getuigen van brand Hillegom

31 januari 2019 08:45
Bron: Politie.nl

De politie is op zoek naar getuigen van de brand aan de Stationsweg. Bij deze brand kwam op donderdag 17 januari een 27-jarige Chinese man om het leven.

De brand ontstond donderdag 17 januari rond 05.00 uur in een pand aan de Stationsweg. Het vuur greep razendsnel om zich heen. De brandweer had de brand rond 06.00 uur onder controle. Drie woningen brandden volledig uit. Een 27-jarige Chinese student die in één van de getroffen panden verbleef overleefde het niet.
Oproep getuigen
Om de toedracht van de brand te achterhalen startte de politie onder leiding van een officier van justitie een onderzoek. Op dit moment staan alle scenario’s nog open en komt de politie graag in contact met mensen die deze nacht iets hebben gezien in de omgeving van de Stationsweg wat mogelijk vooraf is gegaan aan de brand of hier wellicht mee te maken heeft. Alle informatie is welkom. Hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Leiden via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.