Leiden - Aanhouding na steekincident

27 maart 2019 20:14
Bron: Politie.nl

Een getuige belde woensdagmiddag 27 maart rond 15:15 uur de politie na een steekincident in de Haarlemmerstraat. Bij dit incident raakte twee mannen gewond. Beide zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling. Een van hen, een 20-jarige man uit Leiden is door agenten aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

De melder zei dat het mogelijk om een steekincident zou gaan. Agenten troffen in een winkel in de Haarlemmerstraat het slachtoffer aan met een beenwond en direct werd er hulpverlening opgestart door ambulancepersoneel. Gelukkig kon het slachtoffer aan de politie een goed signalement geven. Mede dankzij omstanders hielden agenten in de omgeving de 20-jarige verdachte aan. De verdachte zit vast en wordt gehoord. In de Haarlemmerstraat deed de recherche uitgebreid onderzoek. Hierbij spraken rechercheurs al met meerdere getuigen. Het slachtoffer doet aangifte.

Getuige van een strafbaar feit?
Bent u getuige van een strafbaar feit? Bijvoorbeeld van een diefstal, een steekincident of een ander misdrijf? En hebt u informatie die waardevol kan zijn voor de politie? Dan kunt u dit melden bij de politie via 0900-8844. De politie kan u ook als getuige oproepen en u vragen een verklaring af te leggen op het politiebureau. Ook kan de officier van justitie u oproepen om als getuige op te treden tijdens een gerechtelijk vooronderzoek of een rechtszitting.

.