Leidschendam - Overval op supermarkt Leidschendam in Team West

26 maart 2019 14:37
Bron: Politie.nl

In de uitzending van vanavond is de man te zien die op donderdagavond 10 januari de Dirk van den Broek supermarkt aan de Burgemeester Sweenslaan in Leidschendam overviel. Hij bedreigt een medewerkster met een mes en eist geld uit de kassa. Plotseling besluit hij te vertrekken en rent hij zonder buit de winkel uit.

Foto: Team West

Verder in de uitzending de volgende zaken:

Bedreiging na winkeldiefstal | Rijswijk
Op maandag 11 maart  herkent een medewerkster van het Kruidvat aan de Herenstraat in Rijswijk de verdachte van een eerdere winkeldiefstal. Op 3 maart maakte hij diverse parfums buit, maar dit keer steelt de man chocoladerepen. Als ze hem aanspreekt, begint hij haar uit te schelden en pakt hij een mes waarna hij haar met de dood bedreigt. Hierna gaat hij er op de fiets vandoor.

Diefstal e-bikes | Alphen aan den Rijn
Op woensdag 16 januari krijgt de politie in Alphen aan den Rijn meerdere aangiften binnen van e-bike diefstallen uit het centrum. Na onderzoek van camerabeelden blijkt steeds dezelfde verdachte te zien die de fietssloten openmaakt en er op de gestolen fiets vandoor gaat. Het vermoeden bestaat dat hij over een lopersleutel beschikt. Er zijn beelden van zes diefstallen, maar de kans is groot dat de verdachte nog meer diefstallen heeft gepleegd.

Diefstal dure fotocamera Mediamarkt | Rijswijk
Twee verdachten zijn in beeld als zij op 5 januari afzonderlijk van elkaar de Mediamarkt aan de Prins Willem Alexanderpromenade binnenkomen. Ze lopen direct door naar de fotoafdeling en het lukt hen om daar uit een vitrine een spiegelreflexcamera  met een waarde van ruim 5000 euro te stelen.

Overval supermarkt Quick-E Valkenboslaan Den Haag | Opsporing Verzocht
Na eerdere uitzending in Team West wordt vanavond in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de overval op 14 december 2018 op supermarkt Quick-E aan de Valkenboslaan. Die middag overvallen een man en een vrouw  hardhandig de medewerkster van de supermarkt. Ze gaan er met een geldbedrag uit de kassa vandoor.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Herhaling op ieder uur.
Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.
Opsporing Verzocht: iedere dinsdag om 20.30 uur op NPO1. De herhaling is op woensdag om 11.40 uur op NPO2 te zien.