Recherche zoekt getuigen van brand in schoolgebouw in Stompwijk

Foto: politie.nl

15 april 2019 11:04
Bron: Politie.nl

De recherche Zoetermeer – Leidschendam/ Voorburg zoekt getuigen van een brand in een oud schoolgebouw aan de Doctor van Noortstraat op zondagavond 14 april.

Rond 19:14 ontvingen de politie een melding van de brand. De omgeving werd afgezet en omstanders werd gevraagd afstand te nemen. De brandweer heeft de brand vervolgens geblust.

Omdat getuigen vertelden dat zij enige tijd voor de brand een aantal personen hadden zien wegrennen bij het oude schoolgebouw, houdt de politie er rekening mee dat de brand is aangestoken. Wij zijn daarom op zoek naar meer mensen die iets hebben gezien op zondagavond in de omgeving van de Doctor van Noortstraat.

Getuigen gezocht

Wij komen graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van de brand en waar wij nog niet mee hebben gesproken. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten, neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.