Aanhouding na woninginbraak in Den Haag

Foto: politie.nl

7 juni 2019 10:26
Bron: Politie.nl

Een getuige meldde donderdagochtend 6 juni rond 7.45 uur dat er op dat moment een inbraak aan de Barnsteenhorst in Den Haag gaande was. Kort daarna hielden agenten in de omgeving een 34-jarige verdachte uit Leidschendam aan. De politie onderzoekt de inbraak.

Omdat de getuige een goed signalement doorgaf, konden agenten de 34-jarige verdachte korte tijd later aanhouden op de Reigersbergerweg. De man had een aantal goederen bij zich die mogelijk van diefstal afkomstig waren. De goederen zijn in beslag genomen. Er is aangifte gedaan van inbraak in de woning. De verdachte wordt zaterdag 8 juni voorgeleid voor de rechter-commissaris.

Iets gezien of gehoord?
Heeft u ook iets gehoord of gezien van een inbraak in de omgeving van de Barnsteenhorst. Of is er bij u ingebroken? Neem dan contact met ons op via 0900-8844.

Bel 1-1-2
Ziet u iets verdachts bij u in de buurt? Aarzel dan niet en bel direct 1-1-2. Kunt u bijvoorbeeld de daders omschrijven of de vluchtrichting van de auto of scooter vertellen, dan komt de politie direct in actie. Maak als het kan een film of foto met uw mobiele telefoon. Let wel goed op uw eigen veiligheid! Meer tips vindt u op deze pagina.