Maastricht - Getuigen gezocht van overval pakketbezorger

25 juli 2018 06:00
Bron: Politie.nl

De politie zoekt getuigen van een gewapende overval op een pakketbezorger in de wijk Wittevrouwenveld dinsdagmiddag. Het slachtoffer raakte daarbij gewond.

Rond 15.00 uur werd een pakketbezorger met zijn bestelbus op de Hapsburgerstraat door twee mannen op een scooter aangesproken. Zij bedreigden het slachtoffer met een vuurwapen en mishandelen hem vervolgens. Het is nog onduidelijk of de verdachten, die per scooter wegvluchtten, iets buit hebben gemaakt. Het gewonde slachtoffer heeft medische behandeling gekregen van medewerkers van de ambulancedienst.
Getuigen gezocht
De politie liet direct na de overval via Burgernet een melding uitgaan met een duidelijk signalement van de verdachten. De verdachten zijn twee mannen met een geschatte leeftijd van 20 jaar. Ze reden op zwarte scooter en droegen beide een petje. Een was gekleed in een groene broek en de andere in een zwarte broek.

Getuigen die informatie hebben kunnen deze delen met de politie via 0900 – 88 44 of digitaal via het onderstaande tipformulier. Ook kunt u anoniem informatie delen via MMA onder telefoonnummer 0800-7000.