Alphen aan den Rijn - Onderzoek na aantreffen gewonde man

2 augustus 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Op de Troubadourweg troffen agenten woensdagavond 31 juli omstreeks 19:30 uur een gewonde man aan. De man was betrokken geweest bij een vechtpartij in een woning. Na onderzoek hielden agenten een 22-jarige man uit Bodegraven aan. Ook  de gewonde man werd aangehouden, dit was een 53-jarige man uit Nieuwkoop. Dit omdat de toedracht niet  duidelijk  was. Een 43-jarige vrouw werd vlak na het incident aangehouden, omdat zij het politieonderzoek verstoorde.

Alle drie zijn inmiddels in vrijheid gesteld. Vooralsnog blijkt er geen betrokkenheid van de man uit Bodegraven bij de mishandeling. Er vindt daarom nog nader onderzoek plaats naar de toedracht van de vechtpartij en mogelijke verdachten.

Een melder belde de politie dat hij een man met verwondingen een benzinestation zag binnenlopen op de Troubadourweg. Toen agenten het slachtoffer aantroffen, vertelde hij dat hij was mishandeld door een man. Hij gaf hierbij een signalement op. De aanleiding zou een ruzie zijn tussen de twee. Tijdens het onderzoek werden agenten belemmerd en hielden hierop de vrouw aan. De gewonde aangehouden man is in de ambulance nagekeken en daarna naar de huisartsenpost gegaan voor verdere behandeling.