Naaldwijk - Proces-verbaal na beledigen agenten tijdens televisie-interview

18 mei 2016 13:22
Bron: Politie.nl

Een 51-jarige bromfietser uit Maasdijk is woensdagmorgen 18 mei aangehouden wegens het beledigen van agenten. De man was al staande gehouden tijdens een snor- en bromfietscontrole op de Zuidweg.

Bij de controle werden tussen 08.00 en 09.45 uur 43 snor- en bromfietsers gecontroleerd. Zeven bestuurders werden bekeurd voor het overschrijden van de constructiesnelheid, twee voor het niet kunnen tonen van een rijbewijs en nog eens twee voor het rijden zonder rijbewijs. Aan drie bestuurders werd een WOK-melding (wachten op keuring) uitgereikt.

De Maasdijker was één van de personen die niet in het bezit was van een rijbewijs en werd hiervoor bekeurd. Op het moment van het uitschrijven van de bekeuring vond er een live interview plaats met de Westlandse Omroep Stichting (WOS) over de controle. De Maasdijker was het kennelijk niet eens over de bekeuring en uitte beledigingen naar de agenten tijdens de draaiende camera. De Maasdijker is hierop aangehouden en meegenomen naar het bureau. Naast de bekeuring die hij al had gekregen wordt nu ook tegen hem proces-verbaal opgemaakt wegens belediging.

Zuid-Holland Haaglanden Maasdijk

  • 868c6c41ee1d9b9a238e08020dc1c6fb