Den Haag - Brandstichting Noordwijk in Team West

30 mei 2018 06:01
Bron: Politie.nl

Op maandag 30 april worden collega’s gestuurd naar de Hoofdstraat in Noordwijk waar op dat moment een beddenwinkel in brand staat. In Team West een getuigenoproep en beelden van een persoon die kort voor de brand uitbreekt wegloopt. Verder komende de volgende zaken aan bod:

Diefstal koptelefoons uit Apple Store | Leidschendam
Op woensdag 13 februari stelen een man en een vrouw uit de Apple Store in Leidschendam twee dure koptelefoons. Er worden camerabeelden van de verdachten getoond.
Poging woninginbraak Hillinenweg | Hillegom
Op donderdag 11 januari  in de avond ontdekken bewoners een beschadigde achterdeur van hun woning aan de Hillinenweg in Hillegom. In de achtertuin treffen ze een kassabon van een doe het zelf winkel aan. Er worden camerabeelden getoond van een verdachte die op diezelfde dag een breekvoorwerp koopt.
Autobranden Waldorpstraat | Den Haag.
In de nacht van 9 mei staan in de Waldorpstraat in Den Haag twee auto's in brand. Deze blijken aangestoken te zijn. Op camerabeelden is te zien hoe een verdachte een steen door de ruit van een auto gooit en deze kort hierna in brand staat.
Woninginbraak Stamkartstraat | Den Haag
Op woensdag 18 april schrikt een bewoonster van een studentenwoning in de Stamkartstraat in Den Haag wakker omdat er een inbreker in haar kamer staat. Deze steelt onder andere buitenlandse valuta uit haar tas. Na onderzoek heeft een man, die aan het signalement van de inbreker voldoet, buitenlandse valuta gewisseld bij het GWK Hollands Spoor in Den Haag.
Tips Whats app tiplijn
Net als in de vorige uitzendingen kunnen de kijkers hun tips doorgeven via de WhatsApptiplijn: 06-17214856. 

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Daarna wordt het programma elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.