Nootdorp - Door alerte burger werd auto-inbreker aangehouden

7 oktober 2016 15:06
Bron: Politie.nl

Op vrijdag 7 oktober om 5.30 uur zag een bewoner dat twee onbekende mannen zich verdacht ophielden bij geparkeerde auto’s. Hierop alarmeerde de bewoner direct de politie. Toen de politie ter plaatse kwam, vluchtten de twee mannen in een auto weg. Na een achtervolging kon de bestuurder, een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, van de auto worden aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

Een bewoner uit de Daslook zag dat twee onbekende mannen zich verdacht ophielden bij de geparkeerde voertuigen in zijn straat. Hij belde direct de politie. Nadat politieagenten arriveerden, vertrokken de mannen met hoge snelheid in een auto. Na een achtervolging kon het voertuig worden stilgezet op de Biesvaren en werd de bestuurder aangehouden als verdachte voor auto-inbraken. De tweede verdachte kon ontkomen.

In de auto zijn inbrekerswerktuigen en diversen gestolen goederen, zoals navigatiesystemen, airbags en sturen aangetroffen. Inmiddels zijn er meerdere aangiftes van auto-inbraken gedaan, echter vermoedt de politie dat er in meerdere auto’s is ingebroken. Is er in uw auto ingebroken? Doe dan aangifte bij politie Pijnacker-Nootdorp.
Getuigen
De recherche van bureau Pijnacker-Nootdorp onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen en aangevers. Hebt u iets gezien van dit incident, mist u goederen in uw auto of heeft u iets anders te melden over dit voorval, neem dan contact op met de politie Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Zuid-Holland Haaglanden Nootdorp

  • b9765df5011c6bb13779d780aa6dfb97