Oud-Beijerland - Zes aanhoudingen na meldingen over jongeren met maskers en knuppels in Poortlaan Oud-Beijerland

6 februari 2017 13:00
Bron: Politie.nl

Zondagavond bellen verschillende bewoners van de Poortlaan in Oud-Beijerland het alarmnummer als zij een groep jongeren met stokken, knuppels en maskers op door hun straat zien lopen. De politie heeft zes jongeren aangehouden en doet onderzoek.

Rond 21.20 uur komen de eerste telefoontjes binnen op de meldkamer van de politie. De meldingen over de grootte van de groep variëren tussen de 10 tot 15 personen. Als de agenten arriveren stuift de groep uiteen de omliggende wijk in. De agenten weten zeven van de jongeren aan te houden. Eén van de jongeren weet even later alsnog te ontkomen, zes arrestanten zijn overgebracht naar het politiebureau. Het gaat om vijf jongens en een meisje van tussen de 15 en 17 jaar uit Oud-Beijerland.

Het vermoeden is dat de jongeren naar iemand op zoek waren, maar het is nog onbekend naar wie en waarom. De politie doet onderzoek. Daarvoor gaan agenten onder andere in gesprek met buurtbewoners en getuigen. Als er mensen zijn die informatie hebben die relevant kan zijn voor dit onderzoek dan komt de politie graag met hen in contact. Ook als er beeldmateriaal is gemaakt door bewoners dan ontvangt de politie dit graag. Beelden kunnen worden geüpload via politie.nl of worden afgegeven aan de wijkagent. Ook is het mogelijk om contact te leggen via 0900-8844. Blijft u liever anoniem dan kunt u bellen met M. op 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl. 

Zuid-Holland Oud-Beijerland

  • ee7dba501dc46a22e0ebe86439deeb4d