Papendrecht - Onderzoeksresultaten familiedrama Papendrecht

4 oktober 2018 16:04
Bron: Politie.nl

Er is geen indicatie dat er anderen betrokken zijn bij het familiedrama aan de Cremerstraat op 22 september. Op basis van de eerste onderzoeksresultaten is de voorlopige conclusie dat de vader verantwoordelijk is voor de dood van alle gezinsleden.

Beide ouders hadden samen afgesproken dat de kinderen de betreffende zaterdag bij de vader zouden verblijven. De moeder is die ochtend naar de Cremerstraat gereden. Buren hebben gezien dat moeder een kinderstoeltje uit de auto naar binnen droeg. Rond half elf 's morgens heeft een getuige gegil gehoord vanuit de bewuste woning. Iets later, om 10:47 uur, kwam de melding van de brand. Toen de brand was geblust, trof de brandweer de lichamen van de ouders en hun kinderen aan in de woning.

Onderzoeksresultaten
Uit nader onderzoek is gebleken dat de gezinsleden zijn overleden als gevolg van diverse steekverwondingen. Het OM gaat er nog steeds van uit dat de 32-jarige vader de twee kinderen en de 32-jarige vrouw om het leven bracht, om vervolgens zichzelf van het leven te beroven. Het scenario waarbij een eventuele derde de steekwonden aan het gezin heeft toegebracht wordt uitgesloten. Het onderzoek richt zich nu specifiek op de volgorde van de gebeurtenissen op zaterdag 22 september, om de tijdlijn compleet te krijgen.

Heeft u iets gezien of gehoord?
Het onderzoek naar de verdere toedracht van het familiedrama is in volle gang. Wellicht was u zaterdagochtend 22 september op straat en heeft u iets gezien of gehoord dat van belang is voor het onderzoek. Ook als u in de omgeving van de Cremerstraat woont en camerabeelden heeft, horen we dat graag. Alle informatie is welkom. Bel naar de gratis opsporingstiplijn: 0800-6070 en laat uw informatie achter voor TGO Team 3. Als u liever anoniem blijft kunt u bellen met 0800-7000. Mailen kan ook: [email protected] of gebruik het tipformulier onderaan deze pagina. Hier kunt u eventueel ook beeldmateriaal uploaden.

 

woordvoering: Openbaar Ministerie

Zuid-Holland Papendrecht

Brand
  • 4d07a0eb187a5c97e97dd6fefd7af636