Den Haag - Mishandeling supermarkt medewerkers in Team West

6 juni 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Op woensdag 18 april worden twee medewerkers van de Jumbo aan de Van Bergenstraat in Scheveningen mishandeld als zij een winkeldievegge aanspreken. Twee mannen bemoeien zich met de situatie en slaan en bedreigen de twee slachtoffers. De verdachten zijn duidelijk in beeld op de bewakingscamera’s. De volgende zaken komen ook in de uitzending van Team West aan bod:

Winkeldiefstal Venestraat | Den Haag
Op maandagmiddag 12 maart stelen twee mannen uit de vitrine van een horloge-en sieradenwinkel in de Venestraat een aantal dure horloges van het merk GC (Guess Collection). Er worden camerabeelden van de verdachten getoond.
Diefstal met geweld in de H&M Weversplaats | Den Haag
Op maandagmiddag 5 maart dringt een man het kleedhokje binnen bij een vrouw die op dat moment wat kleding wil passen. Hij neemt haar in een wurggreep en steelt ondertussen de telefoon uit haar tas. Er worden camerabeelden getoond van de verdachte inde H&M en op zijn vluchtroute via de Weversplaats richting de Stationsweg.
Winkeldiefstal So Low Boogaard | Rijswijk
Op woensdag 11 april wordt door twee vrouwen en een man voor honderden euro’s aan voornamelijk speelgoed gestolen uit een winkel in winkelcentrum De Boogaard Rijswijk. De diefstal is vastgelegd op de camerabeelden.
Inbraak fietsenzaak Generaal Eisenhowerplein | Rijswijk
Een aantal maanden geleden wordt er ingebroken bij een fietsenzaak aan het Generaal Eisenhowerplein in Rijswijk. De verdachte steelt vier elektrische fietsen met een totale waarde van ruim 9000 euro. De bewakingsbeelden tonen de inbreker.
Tips Whatsapp tiplijn
Net als in de vorige uitzendingen kunnen de kijkers hun tips doorgeven via de Whatsapptiplijn: 06-17214856.