Grote brand in haven van Vlaardingen

28 mei 2019 11:48
Bron: Alarmeringen.nl

In Vlaardingen heeft aan de Koningin Wilhelminahaven van Vlaardingen een grote uitslaande brand. gewoed. Een deel van het pand is ingestort en drie personen zijn gewond geraakt.

Bij de brand hebben drie mensen rook binnengekregen. Deze drie personen zijn door ambulancepersoneel verzorgd en naar het ziekenhuis gebracht voor verdere controle. De brandweer heeft ook twee personen met een autoladder gered uit de woningen in het blok dat bij de brand is betrokken. Ze zijn nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefden niet naar het ziekenhuis.


De brand woedt in een garagebedrijf. Bij de brand komt veel rook vrij. De hulpdiensten zetten verkenningsploegen in om de verspreiding van de rook en de stankoverlast in kaart te brengen. Bij de bestrijding van de brand worden ook twee blusboten van het Havenbedrijf Rotterdam ingezet.


In verband met de brand is een NL Alert uitgestuurd. In eerste instantie voor de directe omgeving, later is via een apart bericht ook een waarschuwing naar inwoners van Spijkenisse gestuurd.

Laatste update: 28 mei 2019 11:57