Rotterdam - Politie onderzoekt gewelddadige overval

24 mei 2018 06:01
Bron: Politie.nl

Bij een overval aan de Claes de Vrieselaan in Rotterdam kreeg een man in de nacht van maandag op dinsdag rake klappen. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

Het slachtoffer verklaart dat hij rond half twee die nacht de deur van een afgesloten portiek opent en de trap naar zijn woning oploopt, als er een onbekende man op hem afkomt en hem probeert vast te pakken. Dan komt er nog een overvaller, die heeft een vuurwapen bij zich. Samen met zijn kompaan verkoopt hij het slachtoffer een aantal flinke klippen. Ze pakken zijn tas en vluchtten uit het portiek. Vanaf zijn balkon ziet het slachtoffer dat er in totaal drie mannen wegrennen.

 
Informatie
De politie stelt direct een onderzoek in. Dat heeft nog niet tot aanhoudingen geleid. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen? Neem contact op via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via M.: 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Dader 1 is  donker getint, heeft een lang, slank postuur en droeg een donkere trainingsbroek een jas met een capuchon over zijn hoofd. Ook dader 2 is donker getint, heeft een fors postuur en had een bivakmuts op.