Rotterdam - Bureau Rijnmond; inbreker haarscherp vastgelegd via ‘Camera in beeld’

14 juni 2018 06:00
Bron: Politie.nl

In Bureau Rijnmond superscherpe beelden van een inbreker die toesloeg in de Arabella in Capelle aan den IJssel: herkennen mensen hem niet aan zijn uiterlijk, dan is het wel aan enorme tatoeage op zijn been.

Woninginbraak
Niet wetende dat hij perfect in beeld van een camera wandelt gaat hij richting een woning aan de Arabella en komt daar met een tas met gestolen spullen weer vandaan. Dankzij goede camerabeelden moet het mogelijk zijn deze man te herkennen. Is het niet aan zijn uiterlijk, dan is het wel aan een enorme tatoeage op zijn been.

Perfect die meerwaarde van particuliere camera’s. Bent u ook in het bezit van camera’s rond uw woning en wilt u de politie helpen misdadigers op te sporen, meldt u dan aan bij ‘Camera in Beeld’ op www.politie.nl.
Beroving
Buiten deze inbraak is er in ‘Bureau Rijnmond’ ook aandacht voor een beroving aan het Stootblok in Rotterdam. Daar sprak een 26 jarige Rotterdammer af met twee mannen voor de verkoop van een telefoon. De twee hadden echter een heel andere perceptie bij het woord ‘verkoop’.
gepind geld gestolen
Op het Zuidplein heeft een pinner geruime tijd staan wachten tot zijn geld uit de PIN automaat zou komen, maar dat gebeurde niet. Toen hij binnen in de bank navraag ging doen, kwam het geld ineens wel. Helaas was de rechtmatige eigenaar niet degene die er mee naar huis ging, maar wel een andere man.
Sieraden
Buiten een herhaling van een overval op boekhandel Sanders in Ridderkerk, toont de politie ook een aantal sieraden die na aanhoudingen zijn gevonden.

Kijken dus, naar ‘Bureau Rijnmond’ en help mee deze zaken op te lossen! De uitzending is donderdagmiddag rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond (herhaling elk uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse Social Media.