Rotterdam - Verdachte ernstige aanrijding Bergweg aangehouden

3 augustus 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Een 45-jarige man uit Hoogvliet zit vast op verdenking van het veroorzaken én verlaten van een ernstig ongeval. Het ongeluk gebeurde dinsdagavond op de Bergweg. De man meldde zichzelf donderdagmiddag bij de politie.

Het 19-jarige slachtoffer werd dinsdagavond 31 juli aangereden op een voetgangersoversteekplaats op de kruising Bergweg, Zwart Janstraat en de Rodenrijselaan. Nadat de jongeman was aangereden, ging de automobilist er vandoor. Het slachtoffer bleef met ernstig hoofdletsel achter.

De politie stelde direct een uitgebreid onderzoek in. Zo spraken agenten met meerdere getuigen, stelden ze camerabeelden veilig en deed de politie een uitgebreide getuigenoproep in diverse media. Kennelijk werd het de verdachte te heet onder de voeten, want donderdagmiddag 2 augustus meldde hij zichzelf bij de politie. De 45-jarige man zit vast. De politie onderzoekt wat er nu precies is gebeurd.
Informatie
Nog altijd zijn getuigen welkom. Heeft u dinsdagavond iets gezien van het ongeval, maar nog niet met de politie gesproken? Neemt u dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of gebruik onderstaand tipformulier.