Rotterdam - Dreggen naar sporen schietincident Willem Ruyslaan

19 oktober 2018 16:53
Bron: Politie.nl

Vandaag zochten agenten langs de vluchtroute van de dader van het schietincident van woensdag. Toen raakte een 64-jarige Rotterdammer levensbedreigend gewond toen hij op klaarlichte dag op een druk kruispunt van dichtbij werd neergeschoten door een man op een scooter. Een zeer ernstige zaak, waarbij de politie gelijk een groot onderzoek startte.

Vrijdagochtend volgde een uitgebreide zoektocht langs de ’s-Gravenweg. Daarbij werd onder andere gedregd in de naastliggende sloten en met een metaaldetector de omgeving afgezocht. Deze inspanningen leverden vooralsnog helaas niets bruikbaars op. 
Vluchtroute verdachte
Inmiddels blijkt uit het onderzoek wel dat de verdachte te voet de kruising van de ’s-Gravenweg met de Kralingse Zoom is overgestoken. En dat de dader dus richting metrostation Kralingse Zoom of naar de daarachter gelegen wijk ’s-Gravenland kan zijn gelopen.

Kunt u helpen?
Wij zijn nog steeds op zoek naar mensen die informatie hebben die kan helpen bij het vinden van de dader. Geef je tip door en upload je materiaal via onderstaand tipformulier/het formulier in het nieuwsbericht.

Bellen kan ook: 0900-8844. Anoniem tippen kan via 0800-9000. Team Criminele Inlichtingen is bereikbaar via 079-3458999.