Rotterdam - Deze week in Bureau Rijnmond

12 december 2018 17:12
Bron: Politie.nl

Hij moest even wachten, maar dan heb je ook wat. Een 19-jarige jongen uit Rotterdam kreeg van zijn moeder en oma een prachtige Louis Vuitton-tas, vanwege zijn goede prestaties op school. Korte tijd daarna moest hij ‘m bij een laffe straatroof afgeven aan twee daders. De politie zoekt ze.

Brutale diefstal
Een 69-jarige man uit Rotterdam werd op 14 september slachtoffer van een brutale diefstal. Twee mannen werkten samen om zijn pincode af te kijken en zijn pas te stelen. Een derde handlgster pinde een fors bedrag. Wie herkent ze?

Inbraak
Haarscherpe beelden zijn te zien van een man die meer moet weten van een inbraak in een woning op de Voorhaven in Rotterdam. Er werd een fiets, fietskar en portemonnee met diverse pasjes buit gemaakt. Met één van deze passen, is onder andere contactloos gepind bij een tankstation op de Tjalklaan in Rotterdam. Wie herkent de man die daar pinde?

Bont en blauw
Op maandag 5 november werd een 76-jarige man uit Rotterdam thuis in zijn woning aan de Valkeniersweg overvallen. Twee mannen drongen zijn huis binnen en sloegen hem bont en blauw. De daders gingen er met geld vandoor. De politie hoopt dat getuigen zich melden

Kijk naar Bureau Rijnmond
Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur). Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse Social Media.