Rotterdam - Bureau Rijnmond komt terug in januari 2019

19 december 2018 14:46
Bron: Politie.nl

Op 10 januari 2019 start het 5e seizoen van Bureau Rijnmond, het opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie op RTV Rijnmond. Opnieuw zullen dan misdrijven worden getoond waarbij de hulp van de kijker wordt ingeroepen. Donderdag aanstaande is de laatste aflevering van 2018. Kijken dus, u kunt helpen misdrijven op te lossen.

Overvallen en inbraak
In de aflevering van aanstaande donderdag worden beelden getoond van een overval op een tankstation aan de Adriaan Volkerlaan in Rotterdam en van een inbraak in een woning in Rotterdam-Kralingen, aan de Pr. Julianalaan. Maar ook doen wij een beroep op de kijker van Bureau Rijnmond als het gaat om een overval op een hoogbejaard echtpaar in de Rotterdamse wijk Spangen.

Straatroof
Twee straatrovers op fietsen op de Slinge. Eén van de twee is al door de politie aangehouden, maar de tweede zoeken wij nog. Van hem zijn zeer goede beelden beschikbaar.

Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en uw buurt nog veiliger te maken. Het zou mooi zijn als de daders van deze misdrijven voor de kerst kunnen worden opgepakt. Kijk dus naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse Social Media.