Rotterdam - Schieten in een vol metrostation Beurs. Kijk naar Bureau Rijnmond

6 februari 2019 15:47
Bron: Politie.nl

Een druk metrostation Beurs was afgelopen zaterdagavond, rond 22.00 uur het toneel van een ruzie waarbij zelfs een schot viel. Reden voor de politie om zo snel als mogelijk met beelden van de verdachten naar ‘buiten te komen’.

Verdachten in beeld
Twee mannen kregen het aan de stok met een groepje andere mannen, dat zich ophield in het metrostation. Nadat er al heel snel een klap werd uitgedeeld, werd er zelfs geschoten. De politie neemt de zaak zeer hoog op omdat het op dat moment druk was met reizigers en het risico op onschuldige slachtoffers groot was. In Bureau Rijnmond worden beelden getoond van de verdachten. De twee mannen  staan er haarscherp op.
Overvallen
Verder in Bureau Rijnmond aandacht voor drie overvallen. Eén daarvan werd gepleegd in Maassluis op een vestiging van de Primera aan de Zuidvliet. De ander twee vonden plaats in Rotterdam, in de Oranjeboomstraat en op de Vierambachtstraat.

Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse Social Media.