Rotterdam - Slachtoffer doet haar verhaal in Bureau Rijnmond.

20 maart 2019 15:46
Bron: Politie.nl

Het slachtoffer van een straatroof in Rotterdam doet haar verhaal voor de camera, in de hoop dat de kijker van Bureau Rijnmond kan helpen bij het oplossen van dit misdrijf.

Beroving
Maandagavond 18 februari was de 19 jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel op weg naar huis toen zij op een gewelddadige manier werd beroofd in de Prins Pieter Christiaanstraat in Rotterdam. Van haar belagers, twee jongedames en een man, zijn duidelijke beelden beschikbaar.
Rotterdam West
In deze aflevering van Bureau Rijnmond ook aandacht voor een bedreiging in Rotterdam West. Daar werd op de Mathenesserweg een jonge jongen bedreigd met een vuurwapen.
Supermarkt
De COOP aan het Moermanskpad is al eens eerder onderwerp geweest in Bureau Rijnmond. Deze week vraagt de politie opnieuw aandacht voor een overval op deze supermarkt. Ook bij deze zaak is een ‘dame’ betrokken.

Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.